fbpx

Det siger vores kunder

Vi stræber dagligt efter at give kunderne den bedste service-oplevelse. Vi deler gerne ud af vores kompetencer ift. sammensætning af blomster og interiør, og sætter pris på den gode og ærlige dialog med kunden, når det gælder om at finde optimale løsninger. 

Tina Juhl Jensen - AAGAARD klinik

Praksismanager

“Vi har på Aagaard Klinik bevidst valgt den bæredygtige blomster løsning fra Anthon & Katrine og vi er yderst tilfredse. Hver måned modtager vi en ny årstidsrelateret buket, som er lavet med omhu og nænsomhed tilpasset lige præcis vores virksomhed og bukettens placering. Vores personale og patienter er fri for at nyse på grund af pollen, vi får en fantastisk service og at vi så samtidig kan spare penge er blot en ekstra bonus”

Maria Christina Schleimann - Porsche Center Aarhus

Værtinde

Vi er meget glade for de smukke, bæredygtige buketter vi har i butikken. En kunde sagde en dag “Ih, hvor er du heldig, at du har fået sådan en smuk buket”

Anders Rich - Stifinder A/S

“Vi er rigtig glade for den smukke og ikke mindst bæredygtige buket, som vi får leveret hver måned til vores kontor. Kvaliteten af buketten får vores lokaler til at stråle endnu mere og er til stor glæde for os, der har vores daglige gang på kontoret. Det er dejligt med et godt produkt og ikke mindst en rigtig god kundeservice :-)”

Lene Christensen - Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus

Receptionist

“Vi kan kun give Anthon & Katrine den bedste anbefaling. Altid god service, smil og godt humør ved levering af vores månedlige buket. Aldrig de samme farver eller blomster vi får. Altid smukt sammensat og leveret i en flot vase. Står smukt i vores reception, hvor rigtig mange af vores patienter beundrer og kommenterer på de smukke buketter vi altid har. Som receptionist hos Kiropraktorerne Horsens Sundhedshus, kan jeg kun sige det er en fornøjelse at modtage og se på de smukke buketter”